Megmondja a csuklópánt, mennyire vagyunk részegek

2017. január 09. 08:30

Okos csuklópánt méri, mennyit ittunk, és ha akarjuk, figyelmeztet, hogy elég, ne tovább.

2017. január 09. 08:30

A Proof, a világ első magunkon viselhető alkoholszintmérője enzimalapú elektromechanikus érzékelőkkel vizsgálja, hogy mennyit piáltunk az elmúlt 12 órában. A verejtékből vonja le következtetéseit.

A véralkoholszint mellett azt is megmutatja, mit jelent ez számunkra, magyarán mennyire vagyunk részegek, és mikorra józanodhatunk ki. Sőt, még korlátot is beállíthatunk, és ha elértük a szintet, figyelmeztetést küld az iOS- vagy androidos appra.

A csuklópánt elemei négy napig bírják a folyamatos mérést, úgyhogy maratoni ivászaton is számíthatunk rá, hogy szól, eddig, és ne tovább.

Ha akarjuk, eredményeinket barátokkal, családtagokkal is megoszthatjuk, bár kicsi az esélye, hogy sokan használják majd ezt a funkciót.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirvi
2017. január 12. 20:36
De a berúgás sem úgy jön tudtommal, hogy hopp, egyik percben szinjozan valaki, a következőben meg matt részeg. Azert az átmenet fokozatos, közben azért kis odafigyeléssel meg lehet állni. Szerintem.
74bro
2017. január 10. 17:34
Az én módszerem sokkal kezdetlegesebb. Ha négy percen belül nem találom meg a kulcslyukat, akkor tudom hogy dühös lesz az asszony.
békalepcse
2017. január 09. 22:29
Átlag embernek nem cél a berúgás, de valahogy időnként útba esik...
Csomorkany
2017. január 09. 22:15
Egy olyan kütyü érdekelne, amelyik megtippeli, hogy mennyi idő után vezethetek. Bár pár év múlva úgyis a kütyü fog helyettem vezetni. Csak el tudjam neki mondani, hogy hová vigyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik