2017 előtt: hogyan lesz emberibb az MI?

2016. december 19. 08:30

Az MI sokkal inkább köztünk van, mint gondolnánk. Következő lépés, hogy a technológia valahogy úgy is nézzen ki, mint mi.

2016. december 19. 08:30
Lisa Eadicicco
Time

„Az MI-forradalmat éljük, szerte a világon vállalatok szinte bármire, például egészségügyi adatok feldolgozására vagy önvezető autók öntanítására használják, otthon digitális asszisztensekkel beszélgetünk. 2017-ben az MI valószínűleg nemcsak okosabb, hanem emberszerűbb is lesz.

A következők a legjobb példák: Amazon Echo, Google Home, a japán Softbank Pepper vásárlóasszisztens, a Nest Cam Outdoor biztonsági kamera, Microsoft HoloLens, az Anki Kozmo robotjáték, Ansus Zenbo, az Echo és a Home életszerűbb és „érzelmesebb” változata, a Roomba 960/980 porszívó, Tesla Model S, az összehajtogatható és akadályokat elkerülő DJI Mavic Pro drón, SpotMini, a Boston Dynamics robot-kölyökkutyája, a kórházi mindenes Aethon Tug, az okostelefonnal irányított Star Warsos BB-8 gömb, az áruházi segéd Fetch Robotics és Otto, az Uber által felvásárolt önvezető kamion.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. január 07. 16:55
Miért kellene emberszerűnek lennie? Mi értelme lenne akkor?
smarton
2016. december 21. 16:10
"hogyan lesz emberibb az MI?" Sehogy. Ezért akár túl is élheti az emberiséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik