Microsoft 3D Builder

2016. december 06. 11:30

Mobil Windows 10-en és Xbox One konzolon is működik már a Microsoft 3D tervező és modellező alkalmazása.

2016. december 06. 11:30

A Microsoft idén jelentette be, hogy partnerségre lépett a flamand 3DP szolgáltató és fejlesztő Materialise-al, az együttműködés keretében integrálták a Windows 10-be a 3D tervező és nyomtatóalkalmazás 3D Buildert és más hasonlókat, amelyeken keresztül a nyomatok közvetlenül printelhetők vagy megrendelhetők. A legújabb frissítéssel bővültek a népszerű 3D design app lehetőségei: már a mobil Windows 10-zel és az Xbox One konzollal is kompatibilis, plusz nagyobb a 3DP-támogatottság.

A felhasználó mobiltelefonjával 3D szkent készíthet tárgyakról, majd 3D modellekké alakíthatja a szkent. Semmi más nem kell hozzá, csak különféle szögekből felvett néhány kép, amelyeket az alkalmazás automatikusan nyomtatható modellé fűz össze.

A Windows mobiltelefonok egyelőre nem támogatnak minden 3D nyomtatót, a kompatibilis printerek listája itt található. A Windows 10 Creators eddigi legnagyobb frissítése 2017 elején várható, úgyhogy a 3D Builder is minden bizonnyal újabb opciókkal gazdagodik.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik