Ezt az öt botot próbálja ki!

2016. október 27. 11:30

Hogyan lett az egykori Star Trek sztárból chatbot? Melyek voltak a múlt hét legnépszerűbb botjai?

2016. október 27. 11:30
VentureBeat Staff
VentureBeat

„Mit tesz valaki negyvennél több játékfilmes és többszáz tévés szerep, a Hollywood Boulevard Hírességek sétányának csillaga, a USS Enterprise-zal az univerzum korábban senki nem látta régióiban is járt Hikaru Sulujának alakítása után? Nos, ha közösségimédia-sztárrá vált színészek vagyunk, mint George Takei, akkor beindítjuk a nevünket viselő botot.

Itt a múlt hét öt legnépszerűbb botja, ahogy a Botlisten szerepelnek.

5.Betalist (Messenger) – az összes termékgeeknek és technerdnek. A böngészés halott; akarjunk bármit is, megkapjuk.

4.Converse.ai (Messenger, Slack, Twitter) – chatbotok gyors és könnyű építésének, gyakoroltatásának és elindításának az alapplatformja. A Chatflow rendszerrel, a »fogd meg és vidd« (drag and drop) modulokkal pillanatok alatt automatizálhatunk beszélgetéseket. A San Francisco székhelyű, londoni irodákkal rendelkező, edinburghi fejlesztőközpontú platformot a termelékenység, hatékonyság és a márkahűség fokozására találták ki. Mindezt a fogyasztóval folytatott, készségesen reagáló, intelligens kommunikációval éri el.

3.George Takei (Messenger) – a chatbot a Takei-márkához kapcsolódó, a közösségimédia-sztárrá vált színész személyiségét megragadni hivatott tartalmakból, például viccekből, horoszkópokból, rajzfilmekből és mémekből áll. A Fehér Ház nyáron debütált chatbotjához hasonlóan, lehetővé teszi, hogy a rajongók üzenjenek George-nak. A bétaváltozathoz csak az első ezer jelentkező férhet hozzá.

2.Reddit Bot (Messenger) – az internet címlapja a Messengeren.

1.Obie (Slack) – túl sok helyen találhatók az ismeretek. Legyen egy wikin, tárolóplatformon, tanulószoftveren, vagy munkatársaink agyában, bosszantó és terméketlen megtalálni a szükséges információt. Obie, az új digitális csapattárs segíti a csapaton belüli információmegosztást és hozzáférést.

Spóroljunk az idővel, és kérdezzünk valamit Obie-tól a Slack-ben. Rákeres a kapcsolódó platformokra, mint a Google Drive, a Confluence és a Tasytt, és még az ismeret dokumentálásában is segít anélkül, hogy elhagynánk a Slack interfészt. Minél többet használjuk, annál okosabb lesz.

Obie áramlásoknak nevezett bitméretű információdarabkákkal is kiszolgál, amiket leckék, ellenőrzőlisták, emlékeztetők és formák ütemezésére használhatunk. Vagy arra, hogy valakinek elküldjük egy folyamat frissítését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik