Igazi alakváltókat épít egy török cég

2016. szeptember 21. 08:30

Valódi transformer, autóból robottá átalakítható szerkezet prototípusát készítette el egy török cég.

2016. szeptember 21. 08:30
Andrew Liszewski
Gizmodo

„Valljuk be, amióta először hallottunk Optimus Prime-ról és a többi autobotról, mindig elfantáziáltunk, milyenek is lennének az életnagyságú valódi alakváltók, transformerek. Jó hír, hogy egy török cég el akar adni egyet.

Sanszos, hogy a Letvision alulbecsülte az érdeklődést. Viszont biztos létezik egy vagy két milliárdos, akik boldogok lennének, ha vennének egyet-kettőt a gyerekeiknek.

A cég legalább tökéletesen működő prototípust épített, és a Letrons nevű szerkezet magától alakul át, illetve távirányítva vezet, ha BMW-járműmódra kapcsol. Van annyira dinamikus, mint Michael Bay mozi számítógép generálta transformerei? Nincs, egyáltalán nincs. De valódi.

Semmi infó nincs, hogy mikor vehetünk egyet. A Letvision viszont szemmel láthatóan komplett sorozatnyi életnagyságú játékot akar eladni. Mindegyik robotból alakul át különféle BMW-vé. Robotot kell szerintük autóba építeni.

Hoax az egész? Lehet. A videó viszont valódi lehet, pláne, ha arra gondolunk, milyen kínosan lassú és döcögős az átalakulási folyamat. Más szögekből pedig más videók készültek, úgyhogy még akkor is elhisszük, hogy a prototípus abszolút igazi, ha a cég karácsonyig sem készül el vele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik