Reptessünk nyomtatott 2. világháborús Messerschmittet!

2016. szeptember 16. 14:30

Elkészült a 2. világháborús repülőlegenda nyomata, a fájl letölthető és az érdeklődők maguknak is kinyomtathatják a Luftwaffe hírhedt gépét.

2016. szeptember 16. 14:30

A rádióvezérlésű nyomtatható repülőmodellek online tárháza, a 3DLabPrint közkinccsé tette legújabb darabját, a második világháborúban a német légierő, a Luftwaffe által használt Messerschmitt Bf 109 H/F-et. Az 1:12 kicsinyítésű, méretarányos modell szárnyszélessége – változatfüggően – 1,03 méter vagy 89 centi.

A legendás Messerschmitt 20 dollárért tölthető le olyan ikonikus repülőkkel együtt, mint például a Spitfire Mk XVI, a P51-D Mustang stb. A modell minősége állítólag jobb, mint a kiállításokon látható hasonló daraboké. Szinte bármilyen desktop printeren nyomtatható, PLA nyomtatószálat ajánlanak hozzá, ABS-t viszont nem.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik