Virtuális valóság a hátizsákban

2016. szeptember 14. 11:30

Megkönnyíti a HTC Vive virtuálisvalóság-headset viselőinek dolgát az MSI hátizsákként viselhető számítógépe. Az elemek viszont csak 90 perc VR-játékmenetet bírnak.

2016. szeptember 14. 11:30

Az MSI a szeptember 16-17-én megrendezésre kerülő 2016-os Tokiói Játék Show-n mutatja be virtuálisvalóság-hátizsákját, a VR One-t, ami lényegében hátizsákként hordható, és a HTC Vive headsetre optimalizált, laptop helyett inkább pofásabb desktopra emlékeztető, okostelefonnal is összekapcsolható számítógép. Szabadon, kábelbéklyók nélkül mászkálhatunk vele. Valamennyi kábel azért maradt, de nem zavarók.

Egész napos szórakozást mégse várjunk, mert a rendszer két eleme összesen másfél óra VR-játékmenetet bír ki. Magáról a rendszerről, műszaki paramétereiről nem sokat tudunk: négy USB 3.0 kapu, egy HDMI kapu, Mini kijelző kapu, mikrofon- és fejhallgató jack, négy kiló sincs az egész, kb. ennyi. Négy LED is jár hozzá, az egyik jelzi, ha 25 százalék alá ment az elem. Ezeket az infókat valószínűleg a headset kijelzőjén látjuk majd.

A VR One valamikor októberben érkezik az Egyesült Államokba. Az áráról a jövő hét elején várhatók adatok.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik