Megszűnt a szanalmas.hu

2016. augusztus 17. 10:24

Az oldal jelenlegi tanúsága szerint beszüntette működését a legendás szanalmas.hu, az internet legmélyebb bugyrainak besztof válogatása, ami fénykorában nagy és kitartó rajongótáborral rendelkezett.

2016. augusztus 17. 10:24
Rajcsányi Gellért

Tizennégy éve, 2002-ben indult el a szanalmas.hu, a hazai és nemzetközi internet legmélyebb bugyrainak, trash tartalmainak kitűnő válogatását közölte az aktív felhasználói és szerkesztői jóvoltából.

A Szánalmas fénykorában meglehetősen nagy olvasói és rajongói táborral rendelkezett. Még némi külön szókincs is kialakult a belterjes fórumain. A regisztrált szerkesztők „lárváknak hívták egymást, az oldal körül „kommuna” alakult ki, a már publikált tartalmakat „voltmár” beszólással hurrogták le, a moderált kommenteket pedig „megette a Guláta”.

Az oldal az év végi ünnepek idején mindig kikapcsolt, egy sima „Kapcsold ki!” üzenettel szólva az olvasókhoz, hogy keljenek már fel a gép elől.

Most viszont, úgy tűnik, végleg kikapcsolt az oldal, amin csak ennyi szöveg olvasható:

„örökre befejeztem, na szevasztok

voltmár()”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bölcs Ész
2016. november 27. 05:36
Nincsenek sokan, csak akkora a pofájuk, mint a ház oldala. Így akarnak úgy tűnni, mint ha sokan lennének. De mi pontosan tudjuk, hogy a liberáltak nem töbek egy szűk belpesti szektánál.
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 27. 13:29
Persze. A szar sokáig eláll.
Korn
2016. augusztus 18. 01:28
korn és neve senki is a guláta áldozata lett, persze voltak olyanok akiknek bármit lehetett. :)
ergé
2016. augusztus 18. 01:27
kár hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi :((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik