No Man’s Sky: izgalmas hanganyaggal érkezik a legjobban várt játék

2016. augusztus 08. 11:30

Többéves várakozás után a héten végre megjelenik a No Man’s Sky, aminek a hanganyaga ugyanannyira érdekes lesz, mint maga a játék.

2016. augusztus 08. 11:30

Észak-Amerikában kedden, az Európai Unióban szerdán jelenik meg az évek óta várva várt No Man’s Sky. A videojáték számtalan univerzumát különleges algoritmus generálta. A generatív zenéből átvett technikával szinte kimeríthetetlenek a lehetőségek, például 18 trillió egyedi bolygót fedezhetünk fel, azaz a játék világa majdnem olyan végtelen, mint a sajátunk.

Kedvcsinálásként a nem meglepő módon Infinite Universe című soundtrack máris elérhető. A zene a brit 65daysofstatic csapat munkája lebegő hangtájképekkel, epikus gitárfutamokkal stb. Magában a játékban a hanganyagot generatív módszerekkel vágják szét és rendezik újra össze, amivel a mélységek felfedezéséhez tökéletesen passzoló egyedi hangulat alakul ki.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik