Itt egy magyar app borturistáknak

2016. augusztus 04. 10:47

Új mobilalkalmazás készült a borturizmus és a gasztronómia szerelmeseinek: a Kóstolom névre keresztelt app segítségével egy gombnyomásra elérhetők a legfontosabb tudnivalók Magyarország 22 borvidékének borairól, borászatairól, illetve vendéglátó- és szálláshelyeiről.

2016. augusztus 04. 10:47

Az applikáció a TripAdvisor mintájára átfogó kalauzként segíti a tájékozódást az ország borvidékein és Budapesten elérhető boros-, gasztro-, és szállás kínálatról. A közösségi funkciónak köszönhetően a borokat, éttermeket, szállásokat, eseményeket értékelni is lehet, ami a többi felhasználó számára megkönnyíti a választást.

A borászatok, éttermek és szállásadók körében jelentős az érdeklődés a kezdeményezés iránt: az applikáció indításáig 350 partner töltötte fel profiloldalát a közösségi platformra, lefedve gyakorlatilag az összes hazai borvidéket. Idén 20 ezer felhasználó regisztrációjára és ezer partner adatfeltöltésére számítanak a magyar piacról.

Az operációs rendszertől függetlenül használható ingyenes alkalmazás egyelőre magyar nyelven érhető el, azonban hamarosan elkészül az angol nyelvű változat is, hiszen cél a borkedvelő külföldi turisták megszólítása is. Az applikáció fejlesztéséhez a szakmai hátteret a Futurion informatikai szolgáltató cég biztosította, mely már több mint egy évtizede kkv-k és nagyvállalatok számára nyújt teljes körű IT-megoldásokat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik