Csalódni fogunk, ha radikálisan újat várunk az iPhone 7-től

2016. június 03. 08:00

Bennfentes infók, pletykák és híresztelések szerint túl sok újat ne várjunk az iPhone 7-től.

2016. június 03. 08:00
Mikey Murphy
Quartz

„Rossz hírem van mindazoknak, akik látták az iPhone 6S tavalyi bemutatóját, és azt gondolták, hogy korrekt, de a régi iPhone-juk valószínűleg kibírja a 2016-os lélegzetelállító új telefonig. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a következő úgy néz majd ki, mint a 6S, ami meg úgy néz ki, mint a 6.

Az Apple következő telefonját összeszerelő részlegekhez bejáratos különféle források alapján az iPhone 7 alapformája azonos az előző kettőével. A MacRumors szerinti egyetlen esztétikai különbség, hogy a kamera nem ugrik ki a hátlapon, különben ugyanaz.

A kétéves termékciklusról háromévesre váltó Apple nyilvánvalóan 2017-ig vár a teljesen megújított készülékkel, amit a Nikkei az okostelefon-piac lelassulásával, illetve azzal magyaráz, hogy kevés terük maradt az erősítésre. 2007 óta a legutolsó negyedév volt az első, amikor csökkentek az iPhone-eladások.

Mindezek ellenére az év csúcstelefonján több pozitív módosítást figyelhetünk majd meg. 16 helyett 32 GB-s lesz az alapmodell, és 3D képrögzítésre alkalmas kétlencsés kamera is elképzelhető. Pletykálják, hogy vízálló lesz, az elem nem változik, talán javul egy kicsit, és hatékonyabb processzor várható. Rossz hír, hogy eltűnhet a fejhallgató-csatlakozó, bluetoothos és a Lightning kapuhoz csatlakozó adapterbe dugható lesz helyette.

A BGR szerint az Apple azért sem újít sokat, mert 2017-ig kivár: akkor lesz tízéves az első iPhone.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik