Akciójáték lőfegyver nélkül

2016. május 27. 12:02

Harcművészet lőfegyverek nélkül egy mágikus birodalomban.

2016. május 27. 12:02

Legalább egyszer minden gamer arra vágyik, hogy titokzatos maszkkal a fején, idegenekkel harcoljon egy mitikus birodalomban. Az Absolverrel valóra vált e vágy.

A korábbi Ubisoft Paris fejlesztők által alapított Sloclap stúdió első játékát „online harcos szerepjátékként” (RPG) írják le. Közeliekre, csetepatékra összpontosítva, tűnik ki a lövöldözéses versenyek világából.

„Lőfegyverek nélkül sokkal jobb hely lenne a világ. Végre fontos dolgokra, például kardvívásra, vagy az ellenség egyetlen ökölcsapással történő megölésére fókuszálhatnánk” – nyilatkozta Pierre de Margerie kreatív igazgató.

Magunk dolgozhatjuk ki a többi játékossal online versengő harcost, és csapatot is létrehozhatunk a vártoronyharcokra. Az Absolver stílusa legalább annyira izgalmas, mint a bunyók. Hátborzongatóan gyönyörű világban játszódik, csomó földrajzi névvel.

A Sloclap ismertetője szerint az „Absolver egy Jelölt álarca mögé rejti a játékosokat. A Jelölt szent fogadalmat tett, és eldöntötte, hogy csatlakozik a Feloldozókhoz, a világ stabilitását fenntartó elit harci egységhez. A Vezetők, a megbukott Adal Birodalom új urai figyelik az elhagyott földekre rácsodálkozó és más Jelöltekkel online találkozó játékosokat. Minél többet meg kell tanulniuk erről a világról, hogy végül Feloldozókká váljanak.”

Az Absolver megjelenése 2017-ben várható. PC-n és egyelőre nem pontosított konzolokon játszhatunk vele.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik