MOM 20/20 - A magyar online média 20 éve

2016. május 20. 08:38

Ez volt a magyar online média első két évtizede – milyen lesz a következő húsz év? Médiatörténeti rendezvény május 29-én a Design terminálban.

2016. május 20. 08:38

Időpont: 2016. május 28, szombat, 10.00-20.00
Helyszín: Design Terminál (Budapest 1051, Erzsébet tér 11.), emeleti nagyterem

A program és minden információ itt érhető el.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni panelek szerint lehet, annak érdekében, hogy minél többen el tudjanak jönni. Kérjük a jelentkezőket, hogy jelöljék meg a regisztrációs levelében, melyik panelre jönnének. A következő módon: a regisztrációhoz elegendő egy üres e-mailt elküldeni a modemprojekt@gmail.com címre, amelynek a tárgyában ennyi áll: MOM20/20 PANEL1, ha az első blokkra jönne, MOM20/20 PANEL2, ha a második blokkra jönne és MOM20/20 PANEL3, ha a harmadik blokkra jönne. Több blokkra is lehet regisztrálni, de ebben az esetben kérjük mindegyik kinézett panelt tüntessék fel a levélben (vagy külön e-mailekben is lehet jelezni a részvételt) A regisztráció határideje: 2016. május 21. szombat 24.00 óra.

A MOM 20/20-ról: Hisszük, hogy a magyar digitális múltban leginkább azért érdemes elmerülni, hogy jobban megértsük a jelent, és jobban fel tudjunk készülni a jövőre.

2016. május 28-án szombaton szeretnénk meghívni egy közös visszaemlékezésre és jövőtervezésre a médiaszakma volt, jelenlegi és jövőbeli szereplőit és azokat, akiket érdekel, kik vannak, voltak és lesznek a mindennap látott médiafelületek mögött.

Az egynapos bemutató rendezvényen a magyar digitális és online média történetének legfontosabb szereplői közül sokan lesznek ott, hogy elmondják, hogyan élték meg a magyar digitális médiavilág első pillanatait, megszületését, trendjeit, válságait, kudarcait és sikereit – és hogyan látják a jövő lehetőségeit. Beszélni fogunk emlékekről és víziókról, trendekről és fordulópontokról, üzletről és technológiáról, újságírásról és médiáról, közönségekről és szakmáról.

A MOM 20/20-at a MODEM projekt első szakaszának bemutatása hívta életre.

Az esemény – természetesen – nem tart, tarthat igényt a szakma egészének a bemutatására, mindössze a MODEM projekt első szakaszának tapasztalatai alapján szeretne adni egy pillanatképet a magyar digitális média kezdeti szakaszáról, és helyet adni néhány reflexiónak. Reménykedünk abban, hogy a MODEM projekt folytatódhat, és a további, kapcsolódó eseményeken be tudjuk vonni a magyar digitális és online szakmai világ mind nagyobb részét.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik