Robotszárny lesz az új divat?

2016. április 14. 15:00

Viselhető technológiák, robotika és divat egybeintegrálódását szemlélteti egy japán tervezőnő robotszárny-projektje.

2016. április 14. 15:00

Viselhető technológiák, robotika és divat összekeverednek, és lassan felfedezzük a lélegzetelállító termékek lehetséges kombinációit. Szemre is tetszetősek, mint például az okostelefonnal vezérelt, részben figyelemfelkeltő művészi projekt, részben bolondos „divat-szándéknyilatkozat” japán Metcalf Clione.

Kyun_kun gépészmérnök és önjelölt „robotdivat-tervező” munkája tökéletesen megjeleníti az alkotó magunkon viselhető robotika és a mechanika inspirálta divat iránti szenvedélyét. A másfél kiló Metcalf Clione úgy néz ki, mint egy pár fémszárny. Szépséges tervezője hátizsákként hordja, és valóban nem nehezebb, mint egy hátizsák, benne egy laptoppal, sőt.

Az alumíniumból és műanyagból készült, emberszerűen mozgó szárnyakat mívesen tervezett minták díszítik. A reklámvideo egy olyan közeljövőbe kalauzol, ahol az efféle viselhető technológiák teljesen hétköznapi tárgyak. A hatás meglepően nyugtató, már-már éteri.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik