HTC Vive: ára van annak, ha teljesen elmerülünk a VR-ben

2016. április 07. 09:02

A Vive drágább és kényelmetlenebb, mint az Oculus Rift.

2016. április 07. 09:02
Devindra Hardawar
Engadget

„Hivatalosan is beindult a virtuálisvalóság-háború. Múlt héten végre elkezdték értékesíteni az Oculus Riftet, és most a HTC 800 dolláros Vive headsetje is indulásra kész. A Vive a HTC és a Valve együttműködésének gyümölcs, és a Valve Steam nevű virtuálisvalóság-platformjának a kirakata is egyben.

A két cég nagyon immerzív, teljesen belemerülős VR-élményt célzott meg: a Vive mozgáskontrollereivel az egész szoba VR-játszótérré alakítható át. A Vive még a Riftnél is jobban szemlélteti, hogy a virtuális környezetekkel folytatott természetes interakció az immerzió, az alámerülés kulcsrésze. De sajnos el kell viselnünk hozzá a járulékos kényelmetlenségeket és a magasabb árat is. Mert drágább és kényelmetlenebb, mint a Rift.
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik