Üzenet

Balázs a TV2-söknek: Ez csak egy rossz álom, tartsatok ki!

2016. március 31. 8:13
Az elmúlt év legjobb férfi műsorvezetőjének választott, egyébként az RTL Klubnál dolgozó Sebestyén Balázs köszönőbeszédében TV2-s kollégáinak is üzent a Televíziós Újságírók Díjának szerdai átadóünnepségén. Balázs amellett, hogy saját csatornáját dicsérte, a konkurens TV2-ről azt mondta: drukkol nekik, hogy az, ami most a csatornánál folyik, csak egy rossz álom legyen, ami el fog múlni, ezért tartsanak ki.

Az idén már tíz kategóriában osztották ki az elmúlt év legjobb hazai televíziós teljesítményeit elismerő Televíziós Újságírók Díját. A szakmédia szavazatai alapján díjazott produkciók, illetve személyiségek névsorát szerda este a Pesti Vigadóban tartott gálán hirdették ki. A zsűri szavazatai alapján a legjobb női műsorvezető ezúttal is Ördög Nóra lett, a legjobb férfi műsorvezetőnek Sebestyén Balázst választották.

Utóbbi a Blikk szerint nem mindennapi köszönőbeszédet mondott: „Köszönöm szépen az RTL-nek, hogy hagynak dolgozni. Úgy látszik, hogy egyre magányosabb kis szigetecske vagyunk így a hazai médiapartvonalon, nem szólnak bele abba, hogy milyen televíziót kell készíteni. Én nagyon drukkolok a TV2-nek, hogy ez csak egy rossz álom, és előbb-utóbb el fog múlni, csak tartsatok ki, jó?” – mondta a műsorvezető, akit a lap tudósítása szerint vastapssal jutalmazott a közönség. Hajós András, a díjátadó házigazdája meg is jegyezte: először mondott valami fontosat Balázs.

Ők voltak a további díjazottak

A magyar sorozatok közül a Aranyélet (HBO) kapta az elismerést. A legjobb színésznő az Aranyéletben játszó Ónodi Eszter, míg a legjobb színész a Válótársakban játszó Scherer Péter lett. A vetélkedők között a Maradj talpon! (Duna), a nagyszabású showműsor kategóriában a Sztárban sztár (TV2) nyerte el az elismerést. A legjobb comedy show a Gyertek át szombat este! (RTL Klub) lett, a talkshow-k közül az Összezárva Friderikusszal (TV2) kapta a díjat, míg a reality kategóriában a Szelfit (RTLII) díjazták. 

A Televíziós Újságírók Díja 2014-es alapítása óta a hazai televíziós szakma rangos értékmérőjévé lett. Az idén is tíz szak- és hírmédium (Epizód magazin, 24.hu, Hír7, Index-Comment:com, Médiapiac, Origo, SorozatJunkie, SorozatWiki, Színes RTV, Tvr-hét) szavazata alapján dőlt el, melyek az elmúlt év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményei. Az elismerés – amelynek célja, hogy pozitív visszajelzést adjon a színvonalas hazai szórakoztató műsoroknak és azok készítőinek – új kategóriákkal bővült. Külön kategóriában szerepel a comedy show és a talkshow, valamint elismerték a legjobb reality-t is.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Balázs egy médiageci ... a rosszabbik fajtából!

1.Sebestyén a legjobb ? Te jó ég , milyen lehetett a többi ?
2. Sebestyénnek szép álmokat , a TV2-nek szép megújulást !

Így van . Egy gátlástalan , öntelt figura , aki semmi morális határt nemismer el , bárkit könnyedén megsért , megaláz .

Csak remélni lehet , hogy egyszer azért rádöbbennek , hogy ez a paprikajancsi nem méltó arra , hogy TV-csatornák nívójáról nyilatkozzon : hiszen istene a nézettség , s bármi tisztességtelenséget hajlandó megtenni , ha ehhez szabad kezet kap . S még jópofának is gondolja magát .

Megagyi az RTL??

Te nem nézed a Csiga2-t meg a "Tényeket"???

Nyilván nem véletlenül menekülnek onnan azok akik tudnak...

http://filmsor.net/tovabb-laza..

http://propeller.hu/itthon/319..

http://444.hu/2016/03/01/habon..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában