A világ első VR közösségi hálózata

2016. március 29. 15:00

A vTime-mal egy csomó virtuális helyszínt járhatunk be a haverokkal.

2016. március 29. 15:00

A világ első VR közösségi hálózata, a vTime, mobil appal teszi lehetővé, hogy virtuális környezetekben találkozzunk barátokkal. Semmi más nem kell hozzá, csak egy okostelefon és Google Cardboard.

Samsung VR és Cardboard felhasználók márciustól élvezhetik, iPhone-osokról egyelőre semmi hír, és ugye tudjuk, hogy a virtuális valóság enyhén fogalmazva sem erős oldala az Apple-nek… (Talán, ha Jobs még élne, más lenne a helyzet, de halála után látványosan követőmódba ment át az almás cég.)

Az ingyenes app lehetővé teszi avatárunk személyre szabását tetőtől talpig. Ha ez kész, 12 virtuális környezetből válogathatunk, hogy melyiket keressük fel. A 3D térhatású audió miatt úgy érezzük magunkat, mintha barátainkkal lennénk együtt a meglátogatott helyiségben, térben.

Slusszpoénként még szelfizhetünk is.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik