PlayStation VR

2016. március 17. 09:00

A Sony bemutatta az októberben boltokba kerülő PlayStation virtuálisvalóság-headsetet.

2016. március 17. 09:00

Milyen érzés a PlayStation VR-t viselni?

A Sony meghívta a sajtót, hogy megtudják és kipróbálják a virtuálisvalóság-headset végső változatát. A San Franciscóban a Játékfejlesztői Konferencián tartott bemutató résztvevői szerint kényelmes, plusz a csúcskategóriás VR-cuccok közül ez a legmegfizethetőbb.

A legfontosabb résszel, a kijelzővel sincs különösebb probléma, bár távolabbi tárgyak néha elmosódnak. A 360 fokos videó minősége viszont mindenkinek eszébe juttatta, hogy a virtuális valóság korai napjait írjuk. Játéknál azonban hamar elfelejtjük ezeket a hiányosságokat.

A PlayStation VR legígéretesebb része a Sony játékfelhozatala, amiből a sajtó többet kipróbált. Az indie ritmusú Thumper lehet a korai napok nagy áttörése. Hangos, csavaros, vibráltatja az egész testet, olyan, mintha death metal koncerten állnánk a hangfalak mellett.

Nem valószínű, hogy a PlayStation VR lesz 2016 vezető csúcstechnológiás headsetje, de a 399 dolláros árhoz képest nagyon okosan megtervezték, a Sony több évtizedes fogyasztói elektronikai tapasztalatát tükröző megfizethető opció.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik