A legizgalmasabb Oculus Rift játék

2016. február 28. 09:54

A kevés és gyenge minőségű tartalom a VR-sisakok legnagyobb baja. Az Oculus Riftre írt Dragon Front üde színfolt.

2016. február 28. 09:54
Andrew Tarantola
Engadget

„A független amerikai játékfejlesztő High Voltage Software bemutatta az Oculus Rift virtuálisvalóság-sisakra írt legújabb játékát, a teljes elmerülés élményét nyújtó (immerzív) Sárkány Frontot. A kártyajáték kicsit olyan, mint a Magic, 30 lapos pakliból kell húzni, szabvány 4x4-es táblán kísérelünk meg nyerni. Egyszemélyes módban, mesterséges intelligencia ellen, és többszemélyesben is kipróbálhatjuk. A virtuális valóság miatt viszont sokkal közelebb áll a Csillagok háborújához kapcsolódó holojáték-táblás, népszerű Dejarikhoz, mint a szokványos kártyacsatákhoz.

A játékos négy háborúzó csoport közül választhat, mindegyiknek megvannak a maga relatív erősségei és gyengéi. A támadó és védekező karakterekkel rengeteg a variációs lehetőség. Mi több, a résztvevők személyre szabhatják a kártyapakkokat. 250 lap közül választhatják ki a kedvenc harcművészeti stílusukhoz, vagy az ellenfél semlegesítéséhez legjobban passzolókat.

A Sárkány Front az év első felében jelenik meg hivatalosan, de már most készítenek hozzá három kiegészítő csomagot.

Szerencsés vagyok, mert kipróbálhattam a bétaváltozatot, és meglepő módon lebilincselőnek találtam. A Magic ugyan komoly hatással volt rá, de a Sárkány Front sokkal gördülékenyebb. Nagyon élveztem. Az Oculus Rift eddigi legizgalmasabb játékáról van szó.”
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik