Miért vakít el a Tinder-imádatunk?

2016. február 14. 16:00

Miért rajongunk a Tinderért, milyen hatással lehet masszív használata az érzelmi életünkre?

2016. február 14. 16:00

2012. szeptemberi megjelenése óta több mint 100 millióan töltötték le a Tinder okostelefonos társkereső alkalmazást. Szerencsére nem úgy néz ki, mint egy randioldal, talán ezért is olyan népszerű.

Manapság viszont gyakran tűnik úgy, hogy szinglik inkább az appon nézelődnek, keresik potenciális partnerüket, dobálnak jobbra-balra pasikat, csajokat, mintsem a valóságban is találkoznának személyekkel, alakítanának ki kapcsolatokat.

Az egyszerű és játékos app egyértelműen a külsőre helyezi a hangsúlyt, és az is egyértelmű, hogy felhasználói inkább szexuális kalandokat, és nem a nagybetűs szerelmet keresik rajta és általa.

A Tinder valóban tönkreteszi a szerelmet, legalábbis azt, aminek ismerjük? – fogalmazódik meg az élet nagy kérdése a Mashable újságírójában.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik