Hanggal nyomtatás

2016. február 12. 16:30

Hogyan befolyásolják hanghullámok agyagedények nyomtatását?

2016. február 12. 16:30

Oliver van Herpt a 3D nyomtatást régóta használó holland művész pár éve saját printert fejlesztett. Döntését azzal indokolta, hogy elégedetlen a hagyományos gépekkel és nyomtatóanyagokkal.

A printert folyamatosan fejleszti tovább, általában agyaggal dolgozik, hosszú és vékony vázákat, és más különleges formákat és textúrákat alkot vele.

Mostanában más művészekkel együttműködve igyekszik bővíteni a 3D nyomtatás lehetőségeit, kitolni és áthágni a határokat.

Legújabb projektjében (Szolid rezgések) Ricky van Broekhven hangszobrásszal hang és nyomtatás fúziójával kísérleteztek. A printer alá mikrofont helyeztek, amit összekapcsoltak a géppel és a különféle absztrakt hangokat, rezgéseket a nyomtatási folyamatba integrálták.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik