Nyitott Balaton: ősszel is vár a Balaton!

2015. szeptember 25. 11:36
A Nyitott Balaton kampánya idején programokkal, ingyen vitorlázással, kedvezményes szobafoglalással, újborokkal szeretnék ősszel is a Balatonhoz csábítani a turistákat. Az akcióhoz 182 szálláshely és 86 vendéglátóhely csatlakozott.

A Nyitott Balaton szeptember 25. és október 5. között zajló kampánya idején programokkal, ingyen vitorlázással, kedvezményes szobafoglalással, újborokkal szeretnék ősszel is a Balatonhoz csábítani a turistákat, az akcióhoz 182 szálláshely és 86 vendéglátóhely csatlakozott. A szervező Balatoni Regionális TDM Szövetség közleményéből az is kiderül, hogy a kampány idején összesen 162 programmal várják a vendégeket a tó körül, több vendéglátóhely kedvezményes menüket kínál, és a csatlakozó szállásadók 20 százalékot engednek szobaáraikból.

 
Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke úgy fogalmazott, ezzel az akcióval a balatoniak nem a nyári szezont akarják meghosszabbítani, hanem gyakorlatilag újabb szezont szeretnének teremteni. Az őszi kínálat, mint például a kerékpáros túrák, a nemzeti parkok látványosságai, vagy az őszi gasztronómiai fesztiválok, nem feltétlenül kötődnek a nyárhoz - tette hozzá. A kampányt a Magyar Turizmus Zrt. is támogatja. Az őszi balatoni akcióról további részleteket itt lehet olvasni.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés