Veiszer Alinda a Hír TV-hez szerződött

2015. szeptember 14. 16:16
Veiszer Alinda, az MTV egykori munkatársa a Hír TV-n kap saját műsort. A heti négy alkalommal jelentkező műsor első adást szeptember 21-én láthatják majd a nézők. Veiszer Alinda mellett Szöllősi Györgyi, Reisz András és Kovács Kokó István is a csatorna munkatársa lesz.

Veiszer Alinda a Hír TV egykori munkatársa a Hír TV-n indít műsort Alinda címmel – írja az Origo. A szeptember 21-én induló műsor heti négyszer lesz látható hétfőtől csütörtökig, este fél kilenckor. A meghívott vendégekről még nem lehet sokat tudni, mivel az Alinda című műsor igyekszik aktuális lenni, így nehéz előre tervezni. „A szerkesztők volt köztévések, Józsa Márta és Rieger Johanna lesznek. Kultúrával és közélettel foglalkozom majd, pártpolitikával nem” – nyilatkozta a műsorvezető.

Veiszer Alinda korábban az Este és Kultúrház munkatársa volt, majd portréműsort vezetett Záróra címmel a köztévén 2011-ig, végül 2013-ban otthagyta a közmédiát.

Szöllősi Györgyi, Reisz András és Kovács Kokó István is a Hír TV-hez megy

Szöllősi Györgyi az MTVA-nál töltött évek után tér vissza a Hír TV-hez, ahol politikai háttérműsort kap. Szöllősi a Hír TV indulásakor már dolgozott a csatornánál mint műsorvezető, így nem lesz új számára a terep. 

Az Origo értesülése szerint Reisz András és Kovács Kokó István is csatlakozik a csatorna munkatársai közé. Kovács Kokó Istvánra, aki korábban az RTL Klubnál és az OzoneNetworknél is dolgozott, mint meteorológus szakértő számítanak. Reisz korábban a hírcsatornától való távozásakor kritikával illette a közmédiát.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Reisz a hírtv-nél kezdett.

Nekem mindegy, kit foglalkoztatnak, nem tudok eltekinteni a tulajtól.

még polgáribb lesz,kiváncsi leszek

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában