Jazzel és Besenyőékkel zárja a nyarat a Kultkikötő

2015. augusztus 25. 10:44
Finálé zenével és humorral: végéhez ér a Kultkikötő 10. ünnepi évada Balatonföldváron. A balatoni nyarat a L’art pour l’art társulattal és a Budapest Jazz Orchestra koncertjével zárják.

Végéhez ér a Kultkikötő 10. ünnepi évada Balatonföldváron. Az utolsó hétvégén a L’art pour l’art Társulat az elmúlt 29 év legjobb jeleneteit, dalait, poénjait hozza el Best of L’art pour l’art című estjében. Az abszurd, azaz falramászós humor esszenciájára számíthatunk ezen az estén Dolák-Saly Róberttől, Laár Andrástól, Pethő Zsolttól és Szászi Mónitól. Pénteken tehát velünk lesz Boborján, Anti bácsi, Margit, Zigóta, Edebede bácsi és természetesen Besenyő Pista bácsi is.

 
Szombaton délelőtt 10.00 órától kézműves foglalkozás, 11.00 órakor pedig Szilas Miklós dalok köré szőtt mesékkel és mesék köré szőtt dalokkal várja a piciket, majd ugyanezen a napon este 20.30-kor a Budapest Jazz Orchestra Aki autón járni óhajt című koncertje koronázza meg a nyári évadot. A ’20-as évek swing- és jazz-slágereiből, valamint régi magyar filmslágerekből készült válogatás énekesei a műfaj olyan sztárjai, mint Fehér Adrienn, Urbán Orsolya, Farkas Gábor Gábriel és Mujahid Zoltán.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés