Hogyan főzzünk finom kávét otthon, kotyogósban?

2015. augusztus 24. 10:37
A kotyogó a legelterjedtebb otthoni kávéfőző Kelet-Európában. Berke Sándor barista meséli el, hogyan készítsünk vele isteni kávét.

A Kolozsvári Magyar Napok egyik legnépszerűbb programja szombaton is zsúfolásig töltötte a Koffer könyves kávézót. Berke Sándor baristától tanulhattunk. A Főtér videója.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában