Eddig 400 ezren fordultak meg a Nagyon Balatonon

2015. július 30. 14:41
Mindössze három éve alakult a fesztivál abból a célból, hogy publicitást biztosítson a Balaton régióban zajló izgalmas eseményeknek. Idén már huszonöt esemény, köztük a Művészetek Völgye, a Balaton Sound, a KeszthelyFest és a Kálibuli is csatlakozott a programokhoz.

Csaknem 400 ezer látogatót vonzottak a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat eddigi programjai – közölték a fesztivál főszervezői csütörtökön Kapolcson, a Művészetek Völgyében tartott sajtótájékoztatón. Lobenwein Norbert felidézte: három éve hívták életre a fesztivált, hogy publicitást biztosítsanak a Balaton régióban zajló izgalmas eseményeknek. Elmondta, hogy idén már 25 színvonalas esemény – köztük a 25. Művészetek Völgye, a MasterCard Balaton Sound, a KeszthelyFest és a Kálibuli is – csatlakozott a programokhoz.

 
Fülöp Zoltán kiemelte, hogy az események minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett zajlanak. Idén félidőben járva csaknem 400 ezer látogatót vonzottak az eddigi programok, míg tavaly az egész rendezvénysorozatra 450 ezren érkeztek – és a Strand Fesztivál, valamint a B my Lake ráadásul még hátra van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés