Rackajuh és tállyai hárslevelű? Egy jól működő képlet

2015. március 25. 8:49
Somogyi biofarmról származó rackajuh és egy tállyai száraz hárslevelű: ha megfelelő szakács készíti, kiváló párosítás. A Drunken Kitchen stábja Homoky Dorka dűlőszelektált borához kérte fel Mátrai Viktort, hogy főzzön valamit.

A Drunken Kitchen legújabb adásában egy somogyi családi biofarmról származó rackajuh húsát készíti el Mátrai Viktor: a hús legszebb részeit kakukkfüves-rozmaringos fűszersóba dörzsölte, majd fokhagymás tejben pácolta, a többiből pedig húslevest főzött, hogy a sülő húst annak levével, illetve Homoky Dorka tállyai hárslevelűjével locsolja.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában