Bors: Fábryt is leépíthetik a közmédiánál

2015. január 22. 7:54
Nem hosszabbított szerződést Fábry Sándor cégével az MTVA, így kérdéses, mi lesz a Fábry című beszélgetős műsorral – írja a Bors. A lap forrása szerint teljes a káosz a márciusra teljesen átalakuló közmédiánál: a Fapad című sorozaton kívül senkinek sincs még érvényes szerződése.

Kérdéses, mi lesz Fábry Sándor beszélgetős műsorával, miután az MTVA nem hosszabbította meg a szerződést a humorista cégével – írja a Bors. Fábry 2012-ben költözött a köztévére, miután évekig Fábry Show néven az RTL Klubon volt műsora. A köztévés produkciót már saját cége gyártotta, egy adásért 22 millió forintot kapott Fábry.

A Bors forrása szerint teljes a felfordulás most a közmédiában, senkinek sem biztos a helye, leszámítva a Fapad című sorozatot. Fábry Sándornak sincsen érvényes szerződése, de az informátor szerint ígérik neki, hogy folytatódni fog a műsor. A Bors arra is kitért, hogy míg az RTL Klubon korábban néha milliónál is többen választották Fábry műsorát, addig a köztévén a rekord 600 ezer volt, de átlagosan 400 ezren nézték a műsort.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fábry elment...... a nézők ottragadtak.....
---------------------------------------
Na! Csak nem?
Érdekes, én már hónapok óta nem kapcsoltam az RTL Klubot.
És nem politikailag dafke, hanem, mert nincs mit nézni rajta.
Amíg ott volt a Fábry, meg a Forma 1 addig néztem, de ma??

Hírek? - egy rakás szar. Ha valóban tájékozódni akarok, akkor az m1 Híradót nézem.
Filmek? - na, ne...
A többi pedig annyira gagyi, hogy fel sem tudom idézni, mi megy még.
Ja, a Barátok közt; na azt régebben szívesen néztem, de amikor olyan tinédzseresre változott, azt mondtam, ez engem nem érdekel. Hogy azóta milyen, a tököm sem tudja.
Hogy a Fábryval mi lesz az új struktúrában, ez tényleg jó kérdés.
Kétségtelen, hogy az RTL Klubon nagyvonalúbb volt a show, mint az m1-en, de az RTL-nél kezdett már egy kicsit kifáradni.
Mára - az utóbbi hónapokban - újra összeszedte magát, kevesebb ugyan a politika, éppen ezért a meghívottak is tágabb körből érkeznek.
De azért azt ajánlom Fábrynak, hogy ha folytatni tudja, nehogy teljesen kiiktassa a műsorából a politikai gegeket, mert azok voltak a legjobbak.

Fábry anno mint egy elementáris dumagép tűnt fel. Farkasházy és Verebes protezsálta. Ő meg lenyúlta a félőrült Szőke Andrást a Design Center ötleteivel, aztán meg a Litkeyéket és a Dumaszínház új stand-up generációját. Humora kifáradt. Az altesti poénjai gusztustalanok, a politikai dumájával pedig nem az a baj, hogy elfogult, hanem az, hogy unalmas és nincs benne nóvum, csak rosszindulat.
A beetetett, tapsdirihálók által vezényelt, megvezetett közönség kora lejárt. Ma már az emberek válogatósabbak.
Sanyi, kikoptál! Örülj neki, hogy eddigi szolgálataid és nyalásod fejében gennyesre kereshetted magad és messze magasabb életnívón élhettél, mint sokat emlegetett polgári atyád, a sáfrányos, vonalkódos habselyem alsónadrágjában.

"Hát kérlek szépen, ugye..."


ennyiről fogunk lemaradni

amúgy vicces ennek a humoristagenerációnak a lezüllése.

Az első Orbán-kormány alatt a Heti Hetesben még mindannyian viccelődtek, és mindannyian osztották azt a Farkasházy-okosságot, hogy a humor ellenzéki műfaj.

Aztán jött Megyó, és Farkasházyról kiderült, hogy a humor csak akkor ellenzéki műfaj, ha a jobboldal van hatalmon. Erre Fábry bepöccent, jogosan.

Majd mit csinál: beállt a másik oldalra lakájkodni.

Én nem tudom, mi a lószar bajuk van az embereknek a középúttal, de úgy irtóznak tőle, mint a leprástól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában