Az RTL „megtérése”

2014. június 19. 17:55

Bartus László
Amerikai Népszava
Sajátos terméke a Nemzeti Együttműködés Rendszerének az RTL Klub sokak által ünnepelt „megtérése”.

Ha az RTL Klub az őt ért alvilági támadás hatására nem mutatja meg, hogy mit tudott volna, és mit hallgatott el Orbán Viktor kedvéért, a bűne kisebb lenne. De ez a stílus, hogy beszélhetünk másképp is, minden morális mércén túl van. Az RTL esetének tanulsága, hogy a többi jómadár, mint a magát ellenzékinek hazudó és Orbán Viktor zsoldjában álló ATV milyen aljas játékot űz. Ők még mindig úgy tesznek, mintha nem tudnák, kicsoda Mészáros Lőrinc, nem tudnák, hogy egy bűnszervezet tagja, a miniszterelnök strómanja. Ők még ugyanúgy hazudnak, elhallgatnak, a nézőket manipulálják, mint az RTL Klub a szélkakas-fordulat előtt. Még jobban. Bánó Andrást tisztességes társaságba rendes emberek be sem engednék.

Az ATV aljassága még az RTL Klub erkölcstelenségénél is nagyobb, mert az RTL Klub soha nem akarta azt a látszatot kelteni, hogy az ellenzék televíziója, és nem vállalta magára azt a gyalázatos szerepet, amelyet Németh Sándor, hogy Orbán Viktor számára gúzsba köti az ellenzéket: kiengedi a gőzt, levezeti az indulatokat, eltereli a figyelmet, és manipulálja a demokrácia híveit. Az RTL Klub jószerivel hirdetésekből élt meg, Németh Sándor azon kívül, amit kilop saját hívei zsebéből, egyházként jelentős állami pénzeket is kap. Van miért csáklyázni, ezért a reklámpiac kirablása nem is érinti érzékenyen. A zsarolható és lefizetett emberek ennek a rendszernek az erős támaszai, nem a CÖF. Az csak félázsiai bolondok gyülekezete. Orbán legnagyobb támaszai ezen az oldalon vannak. Ezek ugyanolyan bűnözők mint Orbán és csicskásai.

Majd akkor nézzen a kedves publikum, amikor Németh Sándor fordul szembe az Orbán maffiával. Akkor aztán kő kövön nem marad. Akkor tudják majd meg igazán a liberálisok, milyen mocskos játékot játszik velük Németh Sándor és az ATV már ötödik éve, és mennyire az orruknál fogva vezette őket. Németh Sándor nagyobb bajban van, mint az RTL, mert neki komoly elszámoltatása lesz a látható világon túl is. Rajta számon kérik majd a Bibliát, amellyel nem tud már most sem elszámolni, néhány évtized alatt pedig utolérte a katolikus egyház kétezer évét. Ha egyszer ő rákényszerül a »megtérésre«, akkor lepleződik le mindaz a hamis világ, mocskos hazugság, amely átszövi Budapestet. Keserű lesz az ébredés.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehát Német Sándor az főördög Orbán mögött. Most legalább tudjuk.

Meg kell hagyni, Bartus világképe kerek.

Neki nem test és vér ellen van harca, hanem az antikrisztus ellen, aki szinte minden közszereplő álarca mögül támadhat a világegyetemre, (még Bartusé mögül is, ami nehezíti az ügyet).
Bartus az elhívott, az éleslátó próféta, minden mögött képes felfedezni, és hajlandó megnevezni.

Még Jézust magát is kérdőre vonná, ha élne. Ha Bartus mögött egyházi intézmény állna, annak ő lenne a főinkvizítora.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés