Perdöntő érv az RTL Klub és Gulyás Gergely háborújában

2014. június 13. 14:43

Szőnyi Szilárd
Válasz.hu
Tetszett önnek, ahogy megleckéztette Gulyás Gergelyt az RTL Klub? Na, akkor ezt nézze meg!

Jelen percekben egyébként éppen az Asztroshow megy; úgy is, mint a magyar televíziózás szégyene (bővebbet korábbi cikkünkben). Amely betelefonálós műsorban percenként 485 forintra húzzák le mindazon nézőket, akik így remélik megtudni a jövőjüket, s a jósoktól, látóktól és egyéb sarlatánoktól pénzenergiát vagy betegségükre gyógyírt akarnak kapni. És amely műsor láttán nem az a kérdés, hogy Gulyás Gergely miért nyilatkozott „álszent” módon a kereskedelmi tévékről, hanem az, hogy nevezett politikus kétharmados kormánytöbbsége, illetve az általa kinevezett médiahatóság miért szemléli évek óta tétlenül ezt a gyalázatos össznépi átverést.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tipikus óvodás magatartás. Amennyiben Pisti is meghúzhatja Mari haját, akkor én is meghúzhatom. Vagy; Amennyiben Anti lophat, akkor mindenki lophat.

Máskülönben pedig ha az egész írást elolvasod és a hivatkozottat is - http://valasz.hu/itthon/a-hisz.. - akkor tapasztalod, hogy általános jelenségről van szó, csak ebben az írásban az RTL-t hozza. Többek között ez is olvasható:
"Telemedia InteracTV Kft., mely nemcsak idehaza egyeduralkodó a piacon, hanem a világ ötven országába érdemi versenytárs nélkül sugározza vetélkedőit - egyenesen Bel-Budáról, a Böszörményi útról. Itt találhatók a cég központi stúdiói, ahonnan több mint ötven ország tévécsatornájának naponta 140 órában közvetítik műholdon - rendszerint Magyarországra utaztatott anyanyelvi műsorvezetők segítségével - a játékaikat. Ezzel évente százmilliónál is több emelt díjas hívás és SMS gazdagítja őket, illetve a tévéadókat és telefonszolgáltatókat. Arról pedig, hogy sok kicsi milyen sokra mehet, a Telemedia-cégcsoport forgalma árulkodik. A Telemedia Call Centre Investment Limited nevű máltai offshore vállalkozás birtokában álló médiabirodalom az utóbbi három esztendőben évi tízmilliárdos bevételre tett szert Magyarországon; és akkor még nem beszéltünk a máltai anyacég és más külföldi bejegyzésű vállalkozásaik helyi forgalmáról."

Mindezek figyelembevételével a média jobban tenné ha hallgatna és fizetne, mert a "tartozása" a jelenleginél sokkal több.
Az állami szervek feladata lenne, beleértve a Médiatanácsot és a GVH-t is, ezek felszámolása.

Válaszok:
Felebarát | 2014. június 14. 11:57

" UPC, mikor paytv létére a filmek játékidejét meghaladó idejű reklámmal is belepofátlankodik a lakásodba."

Ezért kellene törvényileg megszüntetni a műsorcsomagokat, mint kapcsolt árukat. Mindenki szabadon választhatná ki, hogy az adott csomagban mit akar beletenni és ami fizetős - écsbió - azt külön rendelné.
Ekkor kiderülne, hogy mely TV szolgáltatót igényli a többség.

Elvileg minden lehetséges, még az elvi lehetetlen is. :-)

Jelen téma azonban ellenőrizhető a szolgáltatók árbevétel nyilvántartásából. Továbbá a telefonszolgáltatók hívás nyilvántartásából.

Való igaz, jelenleg három analóg földfelszíni csatornát, az M1-et, az RTL-t és a TV2-t lehet fogni.
Vajon miért, mikor ez plusz költséget jelent a szolgáltató részére, hiszen az Antenna Hungáriának jelentős összegeket kell fizetni a műsorterjesztésért. Amennyiben megszűnne és megfordulna a pénzmozgás iránya és a kábeles, műholdas, IPTV szolgáltatók fizetnének.
Az NMHH Digitális Átállás Monitoringja szerint mindössze a háztartások 16 százalékáról van szó, jellemzően alacsony jövedelműekről, idősekről, vidékiekről, alacsony végzettségűekről.

Szociális érzékenységről lenne szó? Esetleg arról, hogy legjobban ezek a rétegek befolyásolhatók? Netán politikai nézetek is közrejátszanak? Esetleg döntően az utóbbi?

Na, ja! Előkerülnének a fékek és ellensúlyok és olyan súlytalanság lenne, mint amilyen a világűrben van. :-).

Te hadoválsz mellé, mert a kábeles szolgáltatók alapcsomagjában benne van. Aki pedig nemcsak az M1-et, az RTL-t és a TV2-öt akarja nézni az fizet az RTL-ért is és a kábel szolgáltató fizet az RTL-nek. Figyelembe a felméréseket, a háztartások 84 %-ka fizet az RTL-ért akár nézi, akár nem.

Nem soroltam fel az összeset, mert a témában döntően e három adó jött számításba. Az ezt megelőző hozzászólásomban írtak az általad felsoroltakra is vonatkoznak.

:D
Lemerülőben vagy? Nincs érv, nincs cáfolat, marad a minősítés, amely a trollok ismertető jele.

Még mondja valaki, hogy nem lehet gulyáságyúval csatát nyerni!

Hahahahahaha.....
RTL?
Volt ilyen is?

látom a fától te sem látod az erdőt

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés