12 család, 100 kerék – kerékpáros tábor a Zselicben

2013. július 31. 14:42
A Somogy megyei Patca mellett található Katica Tanyáról induló, kicsi és nagyobb gyermekekből álló két csoport minden nap nyeregbe szállt.
Egyetemistákból immáron nagycsaládos szülőkké válva sem változott annak a pasaréti ferences plébániához kötődő közösségnek a szenvedélye, akik nyaranta kerékpáron járják be Magyarország különböző tájait. Az idei, sorban a 22. alkalom annyiból volt más, hogy a csoport alapítványa az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamit a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatását is igénybe vette.
 
A Somogy megyei Patca mellett található Katica Tanyáról induló, kicsi és nagyobb gyermekekből álló két csoport minden nap nyeregbe szállt, hogy a környező települések és erdei utak bejárásával közelebbről is megismerkedhessen a vidék Magyarországával.
 
A délutáni programok keretében a gyerekek a kézműves foglalkozásokon, a háziállatok közelségében és a tábortűz körül nem csak kreatív és szórakoztató események részesei lehettek, de a közösséghez tartozás erejét is megtapasztalhatták.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés