Fighters Run Zánkán

2013. július 18. 13:12
Augusztus 10-én Zánkán rendezik meg az Új Nemzedék Fighters Run elnevezésű akadályfutó-terepversenyt, melynek távja 7 és 14 kilométer, előbbin 14, utóbbin 28 komoly akadállyal. Kétszer a Balatonba is beviszik a vállalkozó kedvű sportolókat.

Az esemény csütörtöki videó-sajtókonferenciáján Vozár Attila főszervező elmondta: a helyszín kínálja és megköveteli, hogy új akadályokat is beépítsenek a feladatok közé. „Kétszer a Balatonba is bevisszük a vállalkozó kedvű sportembereket, és ott a vízi jártasságukat teszteljük. Nem fognak unatkozni sem a vízben, sem az erdőben” – fogalmazott Vozár. Hozzátette: a hagyományos versenyszámok, mint például a tűzugrás, a szalmabálamászás, a szögesdrót alatti kúszás, a villanypásztor csapda, a jégverem, a sárcsatorna mind megmaradnak. 

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó –aki először vág neki a különleges megmérettetésnek – úgy véli, éppen ez a legnagyobb vonzereje a Fighters Runnak. „A futás monotóniáját töri meg és egy nagy +buli+ kerekedik a versenyből” – mondta. Hozzá hasonlóan újonc lesz a mezőnyben Kótai Mihály volt profi ökölvívó világbajnok is. Ő megjegyezte: van mitől tartania, mert nem tud úszni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés