Szombattól főidényi menetrendben közlekednek a hajók a Balatonon

2013. július 12. 18:19
A Balaton menetrend szerinti hajójáratai szombattól főidényi menetrend szerint közlekednek, továbbá 19 kikötőből indulnak sétahajók, 11 kikötőből gyerekhajók, 12 kikötőből bulihajók.

A Balatoni Hajózási Zrt. programkínálatában tíz kikötőből indított romantikus naplementetúrák, Siófokról induló grill party hajó, illetve a hajózást kirándulásokkal, borkóstolásokkal összekötő túraprogramok is szerepelnek.

Az üdülőkörzet szolgáltatói összefogásának köszönhetően kedvezményes jegyek válthatók. Balaton Mix néven kapható a MÁV-Start Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös jegye, ami a Balaton körüli menetrend szerinti vonatokra és a menetrend szerinti személyhajójáratokra vehető igénybe. Szigliget Mix néven hajójegy, régiós buszjegy és szigligeti várbelépő vehető egyszerre engedményes áron, Salföld Mix néven pedig hajójegy, régiós buszjegy és a Salföld majori belépő kapható.

A komp a nyári főszezonban 40 percenként (szükség esetén sűrűbben) indul: Szántódról 6.40 és 23.20 óra között, Tihanyból 7.00 és 23.40 óra között közlekedve. 

További információk a hajóállomásokon, a 84/310-050-es telefonszámon illetve a balatonihajozas.hu oldalon szerezhetők.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te jó ég, eddig milyen idény volt a Balatonon? Előszezon? Lassan elmúlik a nyár fele.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés