Szombattól főidényi menetrendben közlekednek a hajók a Balatonon

2013. július 12. 18:19

A Balaton menetrend szerinti hajójáratai szombattól főidényi menetrend szerint közlekednek, továbbá 19 kikötőből indulnak sétahajók, 11 kikötőből gyerekhajók, 12 kikötőből bulihajók.

A Balatoni Hajózási Zrt. programkínálatában tíz kikötőből indított romantikus naplementetúrák, Siófokról induló grill party hajó, illetve a hajózást kirándulásokkal, borkóstolásokkal összekötő túraprogramok is szerepelnek.

Az üdülőkörzet szolgáltatói összefogásának köszönhetően kedvezményes jegyek válthatók. Balaton Mix néven kapható a MÁV-Start Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös jegye, ami a Balaton körüli menetrend szerinti vonatokra és a menetrend szerinti személyhajójáratokra vehető igénybe. Szigliget Mix néven hajójegy, régiós buszjegy és szigligeti várbelépő vehető egyszerre engedményes áron, Salföld Mix néven pedig hajójegy, régiós buszjegy és a Salföld majori belépő kapható.

A komp a nyári főszezonban 40 percenként (szükség esetén sűrűbben) indul: Szántódról 6.40 és 23.20 óra között, Tihanyból 7.00 és 23.40 óra között közlekedve. 

További információk a hajóállomásokon, a 84/310-050-es telefonszámon illetve a balatonihajozas.hu oldalon szerezhetők.

A bejegyzés trackback címe: https://balaton.mandiner.hu/trackback/9502