Nem drágulnak a balatoni strandok

2013. június 11. 10:56
A tavalyival megegyező árak várhatóak a balatoni strandokon, az előfoglalási adatok alapján ráadásul jobb szezonra számítanak.

Az előfoglalási adatok alapján a tavalyinál valamivel jobb szezont várnak a Balatonon – írja a Világgazdaság Online. Siófokon az előszezon kifejezetten jó volt, a foglalások miatt sincs ok a panaszra, de Zamárdiban – a Balaton Sound miatt – is telt ház várható július közepén.

A dohányvásárlás viszont problémás lesz a Világgazdaság szerint: Siófokon 13, Keszthelyen 11, Balatonfüreden 7 Nemzeti Dohánybolt nyílik, míg Balatonföldváron mindössze 2, Balatonszemesen és Révfülöpön pedig csak egy-egy.

A balatoni strandokon nem lesz jellemző az áremelés: Balatonkenesén, Akarattyán, Csopakon és Siófokon maradtak a tavalyi összegek – utóbbi településen negyedik éve nem emeltek, de az ezer forintos főszezoni belépti díj így is a legmagasabb a tó partján. Balatonfüreden a főszezon előtt döntik majd el, hogy az Esterházy strand 900 forintos díja marad-e az idén is. Az északi parton pedig fizetőssé válik a balatonudvari fövenyesi szabadstrand – írja a Világgazdaság Online.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés