Vitorlásközpontot hoz létre Balatonfüreden a kormány

2013. május 10. 10:27
Vitorlás sportközpont megvalósítására szolgáló, állami tulajdonú, balatonfüredi ingatlan biztosításáról döntött a kormány. A Magyar Vitorlás Szövetség közlése szerint a balatonfüredi vitorlásközpont a jövőben bázisául szolgálhat a hazai vitorlás sportnak.

A kormány 1248/2013. (V.9) számú határozatával rendelkezett a vitorlás sportközpont létrehozásához szükséges intézkedésekről, melynek értelmében „a Balatonfüred, Széchenyi u. 10. szám alatt található ún. Hotel UNI a hozzá tartozó parkolóval vitorlás sportközpont létrehozása érdekében a Magyar Vitorlás Szövetség stratégiai együttműködő partnere, a Magyar Vitorlás Akadémia rendszerét befogadó Zánka-Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft. vagyonkezelésébe kerül legkésőbb május 31. napjával”.

A határozat rögzíti, hogy az „ingatlan üzemeltetéséből származó hasznok a vitorlás sport tevékenység támogatására és fejlesztésére kerüljön felhasználásra, jelentősen hozzájárulva ezzel a magyar vitorlás utánpótlás és versenysport ideális körülményeinek megteremtéséhez.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában