A Balaton legjobbja járt Budapesten

2013. április 11. 9:59

Magyarósi Csaba
Egy nap a városban
Miközben a Balatonról sokaknak még mindig a leharcolt halsütők, lehúzós éttermek és lepukkant kempingek jutnak az eszükbe, a tó nagyon sokat fejlődött az elmúlt években.

„Miközben a Balatonról sokaknak még mindig a leharcolt halsütők, lehúzós éttermek és lepukkant kempingek jutnak az eszükbe, a tó nagyon sokat fejlődött az elmúlt években: vannak remek halsütők, éttermek, kempingek, hotelek, a Balaton tele van színvonalas helyekkel, csak valóban nehéz megtalálni ezeket a múlt maradványai között.

Két dolgot tehettek: vagy elkezdtek a szezon kezdetétől olyan oldalakat látogatni, amik összeszedik nektek a legjobb balatoni helyeket, vagy elnéztek a most hétvégihez hasonló eseményekre. A Nekünk a Balaton a Riviéra a budapesti Gellértben ugyanis pont a legjobb helyekről, szolgáltatásokról, hotelekről szólt.

A kiállításon volt egy rakás stand, ahol színvonalas, aranyérmes balatoni borokat tesztelhettél. Liszkay Mihály például zongorajátékával kísérte a borainak a kóstoltatását, de megismerkedhettél a Levendula házzal, a termelői piacok kínálatával, vagy Léber Barbara divattervező fürdőruháival a lehető legautentikusabb testeken, középen Kocsis Korinnával, a 2010-es Anna-bál szépével.

És persze kint volt az eseményen az első számú balatoni portál, a 400 ezres facebookos rajóngótábort gyűjtő I love Balaton is, elképesztő bizonyítéka ez annak, hogy az emberek tényleg imádják a Balatont”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés