Balatoni fürdőzéssel köszöntik az új évet Szigligeten

2012. december 27. 14:37
2013-ban is megrendezik az újévi csobbanást Szigligeten: a vállalkozó kedvűek január 1-jén délután kettőtől mártózhatnak meg a hideg Balatonban, de más programok is várják az érdeklődőket.

Újra hideg fürdőzéssel köszöntik az új évet Szigligeten: a második újévi csobbanásra már több mint százan jelentkeztek – tájékoztatta Balassa Balázs, a település polgármestere az MTI-t csütörtökön. Elmondta, hogy január elsején hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első újévi csobbanást a szigligeti strandon. A 2013-as év első napján programokkal várják az érdeklődőket: a Balatonban felállított színpadon Berecz András mesemondó és Muri Enikő énekesnő szórakoztatja majd a közönséget. A csobbanás rajtja délután kettőkor lesz.

Balassa Balázs tájékoztatása szerint a jelentkezők kötelező orvosi vizsgálatot követően mártózhatnak meg a Balaton várhatóan néhány Celsius-fokos vízében, regisztrálni a helyszínen délután egy óráig vagy a www.ujevicsobbanas.hu honlapon lehet. A hideg fürdőzés próbáját kiállóknak a szervezők emlékpólót adnak, illetve lencsegulyást, forralt bort és pezsgőt kínálnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés