Az élő adásig rugdosták Csobot Adélt az X-Faktorban

2012. október 8. 15:23
Ez egy tévéműsor, amiben a tehetségkutatás csak az egyik összetevő, a show-hoz nemcsak ez kell, hanem megosztó személyiségek, akit el lehet adni a Borsnak.

„Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a tehetségkutatás csak az egyik összetevő, a show-hoz nemcsak ez kell, hanem megosztó személyiségek, akit el lehet adni a Borsnak. Csobot Adél erre a célra tökéletesen alkalmas, ő az a nézettségnövelő tényező, ami nagyon kell az RTL Klubnak.

A baj csak az, hogy mindezt a csatorna olyan arcpirító cinizmussal abszolválta, amire azért eddig nem nagyon volt példa a tehetségkutatók történetében. A direct castinggal megkeresett énekesnő az első tévés meghallgatáson valóban jó volt, de a táborban már nem, két próbálkozásból egyszer sem sikerült úgy énekelnie, hogy az igazolja a helyét a legjobb 24-ben. Nem is ment tovább elsőre, csak úgy, hogy a szerkesztők a saját szabályaikat felrúgva 24 helyett 25 énekest eresztettek rá a mentorházra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában