Vízibiciklit lehet örökbe fogadni Zánkán

2012. augusztus 16. 13:10
Fogadj örökbe egy vízibiciklit címmel rendeznek jótékonysági rendezvényt augusztus 20-án a zánkai Új Nemzedék Központban, a befolyt összegből terveik szerint 200 gyerek iskolakezdéséhez járulnak hozzá taneszközök beszerzésével.

Az augusztus 20-án Zánkára látogatók 1000 forinttól bérelhetnek vízibiciklit 20 percre az Új Nemzedék Központban, a befizetett összeggel a rászoruló gyerekek beiskolázását segítik. Akik hozzájárulnak a kezdeményezéshez, a dicsőségfalra is felkerülnek. Emellett az egyik vízibiciklit örökbe is lehet fogadni: aki a legnagyobb összeget kínálja a járműért, a következő év nyarán ingyenesen használja, ráadásul a vízibicikli az ő nevét viseli majd. A vízibiciklit magánszemélyek és cégek is örökbe fogadhatják, a licitálást a Vatera bonyolítja – közölte a szervező.

Az Age of Hope Gyerekvédelmi Alapítvánnyal közösen szervezett jótékonysági rendezvényen egész napos gyerekprogramok, bohócok, sportversenyek és tombola is várja az érdeklődőket. Délután a Kanizsa Csillagai Együttes, Janicsák Veca, az R-GO és a Mystery Gang lép színpadra, az estét tűzijáték zárja. Az Erzsébet tábor keretében idén több százan nyaralhattak a zánkai központban, 40 fiatal pedig az alapítvány segítségével jutott el a Balaton partjára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés