Megválasztották a 10 legjobb balatoni halbüfét

2012. augusztus 02. 08:58

Milyen a jó keszeg? Legyen jól átsütve, legyen friss és ne legyen agyonsózva. Megválasztották a tíz legjobb halbüfét, a legfinomabbat a balatonszemesi András büfében lehet kapni.

2012. augusztus 02. 08:58

A legtöbb helyen ugyan hekket eszik a nép a finom balatoni halak helyett, pedig keszeget és süllőt is árulnak. A legjobb tíz balatoni halbüfé közé siófoki, fűzfői, lellei és füredi árus is került.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bélaúr01
2012. augusztus 02. 22:21
Szó sincs ilyesmiről. Ha jól tudom, a felmérést a Magyar Konyha című gasztronómiai magazin készítette. Egyébként, amennyiben jól emlékszem, tavaly is csináltak ilyen toplistát, sőt az egészen bizonyos, hogy folyamatosan, szinte minden számban van vmi top 10 lista. Hogy tényleg végigkóstolták-e az összes halsütőt azt nem tudom, de ez egy elég korrekt újság, alapos szerkesztőkkel, úgyhogy én feltételezem, hogy azért sokat végigjártak. Arról sokkal inkább érdemes lenne vitatkozni, hogy a TV2 vajon miért felejtette el megemlíteni, hogy honnan származik a lista.
hátakkor
2012. augusztus 02. 20:33
ilyen hal friss olajban készülhet csak
szori
2012. augusztus 02. 20:16
Szigligeten, Oszi bácsinál a legjobb a keszeg :) Ez tuti. Meg sem kell kóstolni az összeset hozzá ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik