Senki sem tudta teljesíteni a 2szalagot

2012. július 7. 9:52
Szombaton 24 indulóval rajtolt el az I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Nagydíj. A Balatonfüred-Balatonfűzfő-Balatonaliga-Zamárdi-Balatonfüred útvonalú versenyen a 21 lábnál (6,4 méternél) rövidebb, többtestű hajók indulhattak. A szélviszonyok miatt senki sem tudta 17 óráig teljesíteni a távot.

Szombaton délelőtt fél tízkor rajtolt el a Kékszalag Fesztivál programsorozatában első alkalommal megrendezett 2szalag Katamarán Regatta, a kisebb katamaránok számára kiírt verseny, amit a Balaton keleti medencéjében rendez a Katamarán SE. A 24 indulót 11 motoros kíséri.

„Az F18-asok kapták el legjobban a rajtot. A szél kellemes, de trapézon még nem áll senki.” – írták a 2Szalag Regatta Facebook-falán az indulás után.

A Balatonfüred-Balatonfűzfő-Balatonaliga-Zamárdi-Balatonfüred útvonalat kellett volna teljesítenie a versenyzőknek. A megkerülendő bóják helyzetének meghatározása pontos GPS koordináták megadásával történt, így minden évben ugyanazon a pályán folyik majd a verseny. 17 órakor véget ért a futam, a kis szélben egyetlen katamarán sem tudta teljesíteni a távot, sőt, még a zamárdi bójáig sem jutott el senki.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában