Levendulafesztivál és barlangtúrák a Balaton-felvidéken

2012. június 13. 13:15
Balaton-felvidéki Nemzeti Park nemzeti parkok hete sorozatában barlangi és hegyvidéki túrák, a hagyományos tihanyi levendulafesztivál és a nemrégiben megnyílt Pannon Csillagda szerepel.

Barlangi és hegyvidéki túrák, a hagyományos tihanyi levendulafesztivál és a nemrégiben megnyílt Pannon Csillagda szerepel a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nemzeti parkok hete sorozatában. A Bakony-Balaton Geopark értékeivel történő megismerkedés keretében a balatonendericsi Csodabogyós-barlangot, a Szentgáli-kőlik barlangot, valamint a várpalotai homokbányát kedvezménnyel lehet megtekinteni, előzetes jelentkezés alapján.

Somlóra Ezerjó túra címmel, Balatonfüredről Natúráról Natúrára mottóval indul túra – közölte au MTI-vel Kopek Annamária, a nemzeti park igazgatóság oktatási és turisztikai osztályvezetője szerdán. A bakonybéli Pannon Csillagdát kedvezményesen lehet látogatni. Június 23-án rendezik meg Tihanyban a hagyományos levendulafesztivált, kézműves kirakodóvásárral, túrákkal, különleges látnivalókkal a Balaton partján.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés