Buzizás és illatos pina a Nagy Feroaston

2012. április 17. 20:19
Első próbálkozásnak persze bőven elment a Roast, meglepetésre benne maradt pár pina, fasz és baszdmeg és számos tényleg vicces beszólás.

A lóláb Nagy Ferónál is kilógott, mert míg Zalatnayt a sittel, Ganxtát a műgengszterkedéssel, Tereskovát meg a bevallottan illatos pinájával lehetett szívatni, Feróról a résztvevők - legalábbis az alaposan megvágott műsor tanúsága szerint - csak annyit tudtak, hogy nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, és azért ennél egy kicsivel többet is letett az asztalra, szóval lehetett volna mivel cikizni. A nem profi nevettetők közül igen rövidre vágták Zalatnay végig súgógépről olvasott szegmensét, de nem járt túl jól Sipos Péter sem, akinek ráadásul még az olvasás is komoly kihívást jelentett - nagyon kíváncsi vagyok a vágatlan verzióra, és arra, mi az, ami annyira gáz volt, hogy még így sem fért be az adásba. Nagy Feró visszavágása is igen furcsára sikeredett, egyrészt ő is végig olvasta a monológot, másrészt nem azokra nézett, akiknek az epés megjegyzések szóltak, hanem a kamerába, és a vágóképek is elég gyanúsak voltak - úgy nézett ki, mintha nem akkor vették volna fel az ő szereplését, mint a többiekét, hanem külön, utólag.

Első próbálkozásnak persze bőven elment a Roast, meglepetésre benne maradt pár pina, fasz és baszdmeg és számos tényleg vicces beszólás (Tereskova képét kitettem a mezőre, baszki, azóta nem járnak a vetésre a seregélyek) és abban is biztos vagyok, hogy akik nem ismerik az eredeti változatot, azok sokkal jobban szórakoztak, mint azok, akik igen. A készítők majd szépen levonják a következtetést és legközelebb viccesebb, természetesebb celebekkel támogatják meg a profikat, és az alanyra is nagyobb hangsúlyt fektetnek, mondjuk felkérik Kiszel Tündét vagy Stohl Andrást, akiket bőven lehet savazni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában