Örülök, hogy az RTL Klub bevállalós

2012. március 11. 13:47

Hajós András
Origo
Én nagyon örülök neki, és büszke vagyok rá, hogy az RTL Klub mer bevállalós lenni, nem csak az ismert körökből válogat embert műsorai zsűrijébe.

„Több RTL-es műsorban voltál már. Egy ilyen Csillag Születik-zsűrizés előtt is részt kell venni castingon, vagy már tudják, milyen vagy?

Volt egy hosszú castingfolyamat, ahol megnézték, hogy adott helyzetben hogyan működik valaki, milyen az interakció a zsűribe behívott emberek közt. Ilyen mindig van az RTL-nél, úgyhogy most is sok emberrel együtt ücsörögtem hosszan, internetről néztünk felvételeket, külföldi műsorokat, fellépőket kommentáltunk.

A zsűritagok közül Hernádi Juditot ismerted leginkább?

Szinte fel sem tűnt, hogy ott van a felvételen, mert olyan sokat voltunk egy társaságban, a Heti Hetes stúdiójában. Igaz, ott mindig van pár vicces férfi közöttünk, de így, hogy mellette ülök, sokkal jobb, mert egy szuszogásból, vállmozdulatból, gesztusból már tudom, hogy szólni akar épp. Pokorny Liát is ismertem, forgattunk együtt a Beugró-ban, ahova engem is elhívtak... remek móka volt. Liát rádióműsorban is hallgattam, akárcsak Puzsér Róbertet, aki a Rádió Caféban volt műsorvezető, mint én.

Puzsér merész választásnak tűnik erre a show-ra.

Én nagyon örülök neki, és büszke vagyok rá, hogy az RTL Klub mer bevállalós lenni, nem csak az ismert körökből válogat embert műsorai zsűrijébe. Puzsér okos pali, nem tudom, a keménysége, amit felvállalt, milyen ember benyomását kelti majd. Nem egy konfliktuskerülő ember, és még talán szereti is, ha nagyot szól valami. Nagyon izgulok érte, nehogy megutálják a beszólások miatt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hű micsoda komoly feladat!
Zsüritag az RTL-nél.
Oriási!

Ha így folytatja, akkor még a sarki korcsmában is kijuthat neki egy "felkérés", vagyis leosztás.

"az RTL Klub mer bevállalós lenni,"

Ez nem merészség, nem "bevállalás" hanem kényszer. A celebek kikoptak. Lejáratták magukat. Veled együtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában