Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Európai problémákra kínai megoldások

2024. május 16. 06:54

Hiánypótló infrastrukturális beruházások, újabb magyar régiók járműipari felemelkedése, nukleáris együttműködés, az agrárexport könnyítése – áttekintjük Hszi Csin-ping kínai elnök budapesti látogatásának eredményeit.

2024. május 16. 06:54
null
Kohán Mátyás

Nyitókép: Hszi Csin-ping kínai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök közös sajtótájékoztatója a Karmelita kolostorban május 9-én
Fotó: MTI / KOSZTICSÁK SZILÁRD

„Kifizetődik Orbán és Hszi brománca” – írta a kínai elnök Budapestről távozásának napján, múlt pénteken hírlevelében a brüsszeli Politico, kissé pongyola szót használva a férfibarátságra. A lap megemlíti: Hszi Csin-ping Budapesten „tizenhat új együttműködési megállapodást hagy maga után az autóktól az atomenergiáig mindennel kapcsolatban, valamint laza 16 milliárd eurónyi befektetést”. Együttműködési megállapodásból tizennyolc van – de a lényeg stimmel: ami a múlt hét végén Budapesten történt, az sorsdöntő volt Magyarország következő néhány évi fejlődése szempontjából.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­i­­ ­p­­­u­n­c­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Nasi12
2024. május 20. 12:08
Nem lefutott dolgok még ezek. Remélem Orbán Trump barátsága révén sikerül leküzdeni az akadályokat. Amiket pont Trump épitgethet a témában remélhetöleg csak másutt.
altercat1
2024. május 16. 08:07
Irígykednek... Kac-kac...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!