Szentkirályi Alexandra nem akármilyen nyilatkozat aláírására szólította fel Karácsony Gergelyt (Videó)

2024. április 02. 18:58

Szentkirályi szerint Karácsonynak biztosítania kell szavazóit, hogy a főpolgármesteri pozíciót nem csak ugródeszkának akarja használni.

2024. április 02. 18:58

Szentkirályi Alexandra hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójában egy nyilatkozat aláírására szólította fel Karácsony Gergelyt, amellyel szerinte a jelenleg regnáló főpolgármester biztosíthatja szavazóit, hogy a pozíciót nem csak ugródeszkának akarja használni.  

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint 

Karácsony Gergelynek ideje világosan beszélni, miután már többször is cserben hagyta a budapestieket. 

„A 2022-es választási kampányban ugródeszkának akarta használni a fővárosiakat ahhoz, hogy miniszterelnökké válhasson. Most, hogy a Gyurcsány-párttal való összefonódásukat a nyilvánosság előtt is beismerték, Karácsony Gergelynek ideje nyilatkoznia arról, hogy nem készül újra becsapni a budapestieket.  Ígérje meg a fővárosiaknak, hogy 2026-ban nem indul a miniszterelnöki székért! A nyilatkozatot küldöm a Városházára, és aláírva várom vissza!” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra, és az alábbi Karácsony Gergelynek címzett nyilatkozatot tette közzé Facebook-oldalán:

Forrás: Facebook

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­­g­­­ö­s­ ­­l­á­­­n­y­­­o­­k­­ ­­­v­­á­­­r­­n­a­k­­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
madárinfluencer
2024. április 03. 09:53
Karácsony Gergely, amikor zuglói polgármester volt, akkor be sem járt a hivatalba, mert a főpolgármesteri kampányra koncentrált. Amikor főpolgármester lett, akkor a miniszterelnöki kampánnyal foglalkozott. Ha egyszer miniszterelnök lenne belőle, akkor pedig az Európai Bizottság elnöki pozíciójára hajtana. A permanens kampányain túl nem maradt másra ideje, mint hogy kihirdesse a klíma vészhelyzetet, kitűzze a pride-zászlót és ukrán nemzeti színekkel világítsa ki a lánchadat. Az viszont igaz, hogy ez a teljesítmény a Demszkyét magasan felülmúlja.
paracelsus-2
2024. április 03. 07:34
Szandi, Szandi, ez szánalmas, mint minden megnyilvánulásod. Nem tudsz beszélni és fogalmazni, ez kormányinfókon már csúfosan kiderült. A kellemetlen, karcos torokhangodtól pedig kiver a víz. Jobban tennéd, ha Kristóf farkát visszavennéd a torkodra, sokkal kevesebb kárt okoznál a jobboldalnak. Annak viszont tudok örülni, hogy a jövőben nem a te buta pofádat kell néznem Gulyás miniszter úr mellett amikor sárba döngöli a tudatlan, bolsi zsoldosokat.
mreinstand-2
2024. április 03. 05:26
Pff Ki ez a bohóc nő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!