„Orbán Viktor nem szenved, nem kínlódik” – reagált Magyar Péter kijelentésére Havas Henrik

2024. április 08. 13:11

Dömsödi Gábortól azt is megkérdezte, nem unja-e még a Magyar Péter-jelenséget egy kicsit.

2024. április 08. 13:11

Nyitókép: Képernyőfotó

Ismét összeült megvitatni a magyar közélet történéseit Dömsödi Gábor és Havas Henrik a Full HD című műsorban. A témák között fontos szerepet kapott a „Magyar Péter-jelenség” is.

Felidézték: Magyar Péter nemrég interjút adott Rangos Katalinnak a Spinoza Színházban. Ennek kapcsán Havas Henrik elárulta, hogy még „nem volt türelme végignézni”.

Itt azt a kérdést tette fel Dömsödi Gábornak:

Te nem unod még ezt a Magyar Péter-jelenséget egy kicsit?”

Erre az egykori tévés azt felelte, egy darabig unta, de most megint kezd érdekes lenni. Úgy vélte, „a pasas annyit fejlődött magához képest, hogy nincs arra szó kommunikációban”. Havas erre azt mondta, „nem én tanítom egyébként”.

Dömsödi azzal folytatta, hogy Magyarnak „jó poénjai voltak, értelmesen mondott el mindent”. Majd idézte azt a mondatát, hogy „Orbán Viktor küzd, mint malac a jégen”.

Erre Havas erőltetett nevetésben tört ki. Majd azt kérdezte, „hogy ez minek a metafórája? 

Orbán Viktor nem szenved, nem kínlódik”

– jelentette ki az egykori újságíró.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kiderült, kivel utazott együtt sokat Dömsödi Gábor

De arról is beszéltek, hogy még nem jutottak el a moziba, hogy megnézzék a Petőfi-filmet. Az alkotás kapcsán előkerült a producer Rákay Philip neve is, akinek azt a kijelentését is felidézték, hogy „azért van annyira egy hullámhosszon Orbán Viktorral, mert sokat autózott vele”. Dömsödi Gábor itt elárulta, hogy ő pedig Dobrev Klárával autózott sokat. 

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:


 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­­l­­á­­­n­­­y­­o­k­­ ­­­v­­á­­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
akiaki
2024. április 08. 19:19
a dömsödinek ízlik a pásztói kolbász
tapir32
2024. április 08. 19:11
Amikor milliók értenek egyet a kormánnyal akkor, a megvezetett tízezrek utcai felvonulása a szánalmas. Üres szólamokhoz talált MP embereket. Szégyen, hogy ennyire buták.
Zsolt75
2024. április 08. 18:53
Jé, a két vén geci a mapettsóból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!