NoÁr is ott lesz Magyar Péter szombati tüntetésén

2024. április 05. 19:21

Molnár Áron is beállt Magyar Péter mögé.

2024. április 05. 19:21
MOLNÁR Áron

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, nem történt semmi meglepő azzal, hogy Molnár Áron is beállt Magyar Péter mögé. Molnár Áron csütörtökön a TikTok-oldalán rá is erősített, közölte: részt fog venni Magyar Péter szombati tüntetésén.

Ezt is ajánljuk a témában

Meglepetésvendég. Vagy mégsem?

Később viszont egy kis „féleértés adódhatott”, ugyanis Magyar Péter először azt mondta a hvg-nek, hogy a szombati tüntetésen négy felszólaló lesz még mellette, köztük „meglepetésvendégek”. Elképzelhető, hogy ez utóbbi épp Molnár Áron lesz.

Később azonban azt tudtatta a portállal, hogy nem Molnár Áron lesz a meglepetésvendég, akivel ő színpadra áll, a NoÁr mozgalom alapítója egyszerűen csak részt vesz a tüntetésén.

Érdekesség, hogy NoÁrról egyébként korábban Krúbi úgy nyilatkozott, hogy „kellemetlennek” tartja Molnár Áron személyét. Mint az énekes fogalmazott: „Zenésztársaimat hívták tüntetésekre meg mindenféle ilyen civil szervezetes rendezvényekre fellépni, és azért mondták, hogy nem megyek, mert ott a noÁr. B*zdmeg ez, annyira kellemetlen a pali”.

Eközben Molnár Áron „noÁr” nevű mozgalma úgy látszik, „egyszemélyes mozgalommá” vált. A noÁr honlapján a stáb menüpont alatt az alapítón kívül ugyanis már senki nem szerepel. A mozgalom alapítója pedig arról beszélt egy interjúban, hogy „behúzták a kéziféket”, mivel egyfajta „tanácstalanságot” éreznek. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

í

 

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:24
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­n­­y­­­o­k­­ ­v­á­­r­n­­a­­­k­ ­­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
The Loner
2024. április 06. 14:01
Noár a garancia . Ahová ez a csepűrágó elmegy, vagy a nevét adja, oda tisztességes , becsületes igaz magyar ember a lábát nem teszi.
renoman
2024. április 06. 13:24
Belpesti takonycsürhe nyaraláselőtti forradalmilázban ég?
renoman
2024. április 06. 13:19
Noár pulóvervásár is lesz, libernyákok duplapénzért juthatnak hozzá a forradalmirongyokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!