Kiderült, mi okozta a ráckeresztúri repülőgép-tragédiát!

2024. április 15. 20:01

Kamera rögzítette az utolsó perceket.

2024. április 15. 20:01

Nyitókép: police.hu

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, szombaton délelőtt 10 óra körül a Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre csapódott egy kisrepülőgép, a balesetben két ember életét vesztette.

Ezt is ajánljuk a témában

Az eddigi adatok alapján egyre valószínűbb, hogy a pilóta rosszulléte okozta a tragédiát, hiszen a felvételek szerint a gép „vezetetlen repülési jelleget” mutatott a becsapódásig – olvasható az Index hétfői cikkében. A baleset kapcsán az Építési és Közlekedési Minisztérium is közleményt adott ki, amelyben többek között azt írják: „A helyszínen fellelt akciókamera által rögzített fájlokat a KBSZ szakemberei a hétvége során helyreállították. A felvétel alapján 

a repülés 8. percében a pilótánál feltételezhetően rosszullétre utaló jel mutatkozott, 

amely után a rögzített felvétel végéig a repülőgép vezetetlen repülési jelleget mutat.” A balesetben elhunyt pilóta sajtóhírek szerint a volt szingapúri magyar nagykövet lehetett. 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­­ö­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­o­k­ ­­­v­­­á­r­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
pipa89
2024. április 16. 09:52
"...a volt szingapúri magyar nagykövet lehetett." Hümm, biztos, hogy véletlenül lett rosszul?
files32
2024. április 16. 08:02
A gravitációnak IS nagy szerepe volt.
Patika
2024. április 15. 23:33
Mások többet tudnak, mint ti.:? "Dr. M. József vezette: a többdiplomás férfi egy állami energetikai cég elnöke és vezérigazgatója volt, miközben saját cégeit is vezette, mi több, még egyetemi oktatóként is munkálkodott."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!