Ahhoz, hogy vége legyen a cirkusznak elég egy „tökös” polgármester és egy hasonló rendőrfőnök

2024. április 16. 14:26

Megjelentek a rendőrök – lehet hogy kommunista belga rendőrök (?) – s véget vetettek a cirkusznak/konferenciának.

2024. április 16. 14:26
Juszt László
Juszt László
Facebook

Fotó: Juszt László Facebook-oldala

„Nagy nehezen találtak egy harmadik helyszínt a szélsőjobboldali szervezők, – akikkel Orbán összeállt – konferenciájukra Brüsszelben. Ma délelőtt el is kezdték, de két órával a kezdést követően itt is megjelentek a rendőrök – lehet hogy kommunista belga rendőrök (?) – s véget vetettek a cirkusznak/konferenciának. 

Külföldön már jobban ismerik a kolostorlakót, a magyar métely terjesztőjét, mint itthon? Mindenesetre egy tanulságot levonhatunk: ahhoz, hogy vége legyen a cirkusznak elég egy »tökös« polgármester és egy hasonló rendőrfőnök. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy megint rohadt nagy szerencséje volt, hogy még nem tartózkodott a helyszínen. Mert igen blamás lett volna, ha egy rendőr odaszól neki, hogy »Dagi – kinyitjuk a kétszárnyas ajtót – maga is húzzon kifelé!«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­g­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­­y­­o­­k­­ ­v­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Marhagulya
2024. április 19. 08:38
Juszt, te egy ritka alja ember vagy. Remélem 50 év múlva kitömve fognak mutogatni egy múzeumba az utókor okulására elrettentésként.
omega
2024. április 18. 17:24
Én ezt kicsit máshogy látom. A belga bíróság megsemmisítette az idióta náci-kommunista polgármester határozatát. Kicsit összefosták magukat az EU-ban attól, hogy Orbán Viktor beszédet mond, és mostantól egyfolytában fosni fognak. Megjött a házmester, aki kipicsázza a hülye gyerekeket a játszótérről. Mindannyian attól rettegnek, hogy mi lesz, ha rend lesz az EU-ban, és ha mindenkit megmotoznak, akinél gurulós bőrönd van.
Tanács bácsi
2024. április 18. 13:40
Ez most komoly? A zsírsertés dagizza a miniszterelnök urat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!